Gaven til ham.

Så er det snart tid til årets julegaver igen. Dette betyder jo også julegaven til far, kæresten eller sønnen. Det er, altså bare den sværeste. For ønskesedlen indeholder ofte ikke ret mange ønsker udover underbukser og nye strømper.

Jeg har derfor fundet lidt andre ting til ham, som jeg håber kan være en hjælp, til dit julegaveindkøb.

Louis Poulsen har 2 fantastiske nyheder i år, som udstråler masser af kvalitet og maskulinitet, så er derfor er det den perfekte gave til ham. YUH er designet af GamFratesi , som sammen har designet en lampe som passer perfekt til dig. Der af navnet YUH som minder om det engelske ord “you”. Inspirationen stammer fra den velkendte AJ lampe.

YUH bordlampe sort kr. 3995,-

VL38 bordlampen er i år kommet i den sorte farve, som gør lampen langt mere maskulin end den var i sin tidligere hvide farve. VL38 er designet af Vilhelm Lauritzen og er baseret på den originale bordlampe som blev brugt i Radiohusets studier.

VL38 Bord Sort kr. 3495,-

 

 

Carronade pendlen fra Le Klint er endnu en af de mere maskuline lamper. Lampen fås også som bord/væglampe. Den er i år kommet i en større pendel som har samme størrelse som hovedet på gulvlampen. Lampen er designet af svenske Markus Johansson.

Carronade Spot pendel kr. 3495,-

Er han lidt mere til gadgets end han er til designerlamper, så er Philips Hue den perfekte julegave. Philips hue er pærer som du kan styre med din mobiltelefon. Du kan også tilkøbe en remote, som du kan styre lyset med. Priserne starter helt nede fra kr. 299,- for en startpakke med fjernbetjening.

Hue startpakke med 3 farvede pærer og remote kr. 1480,-

Mangler han en ny lækker skrivebordlampe er Watch & Light lampen fra HaloDesign en go mulighed. Lampen er flot og maskulin med sit læder look. Der er masser af muligheder for indstillinger af lyset, så det paser til der hvor der er behov. Lampen har indbygget ur, alarm, dato, temperatur og dæmpbart lys. Den kan derfor også bruges som sengelampe.

Watch & light kr. 499,-

-Trine lampeexperten, El-gården Varde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *