Philips Hue

Hvorfor blev Philips Hue Årets julegave 2016?

Jeg er VILD med Philips Hue! og jeg var det lige fra første gang jeg så det. Ting der kan noget ekstra, med nyt og spændende teknologi er lige noget for mig! Så der gik ikke længe før jeg fik sendt os alle på kursus, og vi blev anbefalet Hue forhandler.

Philips Hue er nemt. Det er lige til at pakke ud og starte op. Ingen svære brugsanvisninger skal læses, da den downloadede app fortæller dig alt du skal gøre.

Personligt er der 3 ting som jeg er helt vild med!

  1. Jeg kan slukke lyset i hele huset, fra min seng.
  2. Jeg kan blive vækket af lys, i stedet for en irriterende alarm. Jeg kan endda få mit lys til at fortælle mig hvornår det er på tide at gå i seng.
  3. Jeg er mørkeræd, så med Hue har jeg altid lyset lige ved hånden. Mit hue er sat op så det automatisk tænder når jeg kommer hjem, jeg kommer derfor aldrig hjem til et mørkt hus.

Brugervenligheden er det der gør at Hue er for alle. Det er meget tydeligt at Hue er lavet i samarbejde med Apple. Det ses mest tydeligt på broen, som kun har én knap 🙂 Hue virker selvfølgelig også til Android telefoner.

Vores mest solgte produkt i julen 2016 var plafonderne fra Philips hue. Plafonderne kan både bruges som væglampe og loftlampe. Lamperne leveres inkl. en Hue fjernbetjening . På fjernbetjeningen kan du både skifte i Kelvingrader, som betyder kolde eller varme farver. Samt skrue op og ned i lysstyrken.

Det er så simpelt og så nemt. Det er så godt 🙂

-Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *