Farvede lamper fra Le Klint

Model 154L Silk + Model 116M Indigo + Soft_3-800px

NYHED fra Le Klint!

I slut efteråret 2016 kom Le Klint med denne smukke nyhed. Lamperne er lavet i de lækreste farver i et smukt håndværk. Efter nogle NY nyheder fra Le Klint er vi tilbage til der hvor det hele startede – de håndfoldede skærme.

MEGATWO og ONEFIVEFOUR er navnene på lamperne som fås i 3 forskellige farver. 2 neutrale farver og den smukke kongeblå farve. Ofte er det svært at vælge en lampe med farve, da man jo gerne vil have at den passer ind på længere sigt. Men vælger man MEGATWO eller ONEFIVEFOUR i den smukke kongeblå, får du også en lampe som dine gæster bemærker og ikke bare en som falder i med resten af rummet.

SE SELV 🙂

Model 154L Indigo_2-800px

Her er det tydeligt at se det smukke håndværk.

http://www.lampeexperten.dk/megatwo-pendel-fra-le-klint.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *